duminică, 5 aprilie 2009

Ia-ti gasca si hai sa impadurim Maramuresu'!

24-27 aprilie, tabara de la Pensiunea Lostrita

Nu sunt maramureseanca, nici macar ardeleanca...ci doar un pui sau ma rog o "puica" de Bucovina venita pe plaiurile clujene acum vro 6 ani si mi se pare o nebunie, in sensul cel mai bun si pur al cuvantului sa te poti implica in activitati ce aduna sub aceeasi bucata de cer oameni de peste tot din tara. Daca nu ati avut parte de astfel de experiente, pana acum, din diferite motive, atunci ar fi timpul sa incepeti sa traiti si altfel si sa lasati monotonia orasului deoparte macar pentru un sfarsit de saptamana. De aceea va propun un weekend diferit, in care pe langa distractie, prieteni noi si peripetii va fi nevoie si de un pic de munca...transpirati in scop nobil pentru impadurirea unei zone din Maramures. Invitatia mi-a fost facuta de un bun prieten maramu', care a aflat despre aceasta initiativa direct de la sursa Clubul 4x4 Baia Mare, unul dintre organizatorii acestui eveniment. Se pun la bataie 4 zile de dat la harlet pentru plantarea de pomi, murdarit de haine, veselie si bineinteles drumetii prin vecinatate. Iar pentru cei veniti din alte parti se rezolva si de-o cazare buna - sau daca aveti prieteni in Baia Mare e si mai bine, daca nu i-ati vizitat de mult, acum e momentul! :D.
Am intrat si pe forumul celor de la Club 4x4 si se pare ca este multa lume interesata sa dea o mana de ajutor. Fac invitatia mai departe celor dornici de o astfel de aventura, totul e pe baza de voluntariat...deci de "bunavoie si nesiliti de nimeni" daca vreti sa va alaturati veti fi primiti cu bratele deschise.
Pentru mai multe informatii puteti accesa si urmatorul link: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=77&t=7727&start=0
Iar cei care doresc sa participe la actiune ii pot contacta pe coordonatori pe email sau la numerele de telefon de pe invitatie.

Sper sa ne vedem cat mai multi, pentru ca abia astept sa va cunosc :)

PS: Azi, profitand de vremea frumoasa, cu un alt maramu' drag, mi-am plimbat kilogramele prin Faget (iar s-a aprins padurea de la ceva foc lasat nesupravegheat), am savurat niste mici si o bere la Roata si am fost martori la rasturnarea unei masini a Pompierilor, care probabil se indrepta spre stingerea incendiilor din padure.

5 comentarii:

  1. serus....si io vin....ne vedem pe akolo
    sa ma suni :D steli crava

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru dorinta voastra de a participa la actiunea de impadurire.
    Sper ca va veti simti bine la noi.

    Numai bine si Sarbatori Fericite!

    Dan Lupsa (Max)
    presedinte Club4x4 Baia Mare

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim de initiativa :)

    RăspundețiȘtergere