marți, 21 aprilie 2009

Daca barbatii se viseaza cu 2 lesbiene...femeile ce fantezie au?

Jur: Clujul nu te lasa deloc sa te plictisesti. O simpla iesire in oras, oricat de banala ar fi la prima vedere se dovedeste a fi in cele din urma plina de surprize. E plina lumea de “minunatii” fel si fel.

Prima situatie: Iesi la o bere bine meritata, in centru, la terasa, dupa un weekend in care ai bagat la ghiozdanel fel si fel de bucate. Esti cu prietenii te simti bine si deodata vine un domn ce-ti prezinta carti postale si vederi. Nu arati interes, si iti intorci privirile spre cercul ocrotitor al amicilor, dar te trezesti din senin cu un alt tip la propriu sub masa!!! Te intrebi cum pana penelor a ajuns acolo fireste, doar nu l-a clocit instantaneu si deodata masa. Si iti dai seama ca in momentul in care tu intorceai capul spre prieteni, in stanga ta se desfasura urmatoarea scena…tipul de sub masa sarise la propriu la gatul domnului cu vederile, si din cauza avantului prea mare ce si l-a luat a alunecat pur si simplu sub talpile noastre. Ce a urmat? Scandal, bataie pe langa masa noastra, scaune luate pe sus, papuci aruncati…mai ceva ca la conferinta de presa a lui Bush si bineinteles politie dupa vreo juma de ora de agitatie…dupa care s-a lasat iar linistea.

Situatia a doua: Esti la semafor si astepti rabdator sa se schimbe culoarea pentru a-ti indrepta pasii spre locul de intalnire cu prietenii. Deodata o ploaie de injuraturi de tot felul, care de care mai intortocheate ca mi s-ar impletici limba in gura de as vrea sa le reproduc, se abate de la un domn din fatza asupra ta, a celor ce mai asteapta la semafor si bineinteles asupra unei nefericite aflate la capatul celalalt al firului. Cuvinte grele spuse in gura mare in tot felul de alaturari ca nici vesnica Nikita sau Querida nu cred ca ar putea debita!!! Vai de urechile noastre, ale celorlalti, care am asistat la un astfel de eveniment!

Situatia a treia: Esti cu o prietena, fata fiind, si treci prin Piata Muzeului si se baga in seama “neste” domni ce-si beau berea, aparent calmi, la o terasa:
- Voi sunteti pe invers?
- Clar!...raspunzi pe acelasi ton glumet!
- Si ma primiti si pe mine intre voi?
- Neh, nu ne plac baietii!
- Ahh ce pacat…ca asa de bine m-as fi simtit!!
Plus intr-o seara un tip m-a abordat cu o replica de genul: "Auzi tu nu esti lesbi? ca cea mai mare fantezie a mea e sa fiu cu 2 lesbi!" Si-o fi facut el socotelile ca daca is lesbi am si o prietena pe undeva! Acuma chiar vreau sa inteleg de ce majoritatea tipilor/baietilor/barbatilor au aceasta dorinta de a fi cu doua lesbiene? Cred ca e una dintre cele mai comune si probabil arzatoare fantezii pe care ar vrea sa si-o indeplineasca si pe care am auzit-o din gura multora. Oare la femei/fete poate fi identificata o astfel de dorinta/fantezie comuna – in sensul de cea mai des intalnita? Astept pareri :D

12 comentarii:

  1. Parerea nr 1: Barbatii in timpul actului sexual vor sa nu se plictiseasca de aceeasi ... persoana sa ii spunem asa...si astfel 2 suna mai promitator.
    Ideea cu dete lesbi...este cam absurda pt ca exista riscul de a fii lasat pe langa :))
    Nu cred ca exista un barbat care sa nu fi avut fantezia cu 2 fete (nu neaparat Lesbi)

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea nr 1: Barbatii in timpul actului sexual vor sa nu se plictiseasca de aceeasi ... persoana sa ii spunem asa...si astfel 2 suna mai promitator.
    Ideea cu fete lesbi...este cam absurda pt ca exista riscul de a fii lasat pe langa :))
    Nu cred ca exista un barbat care sa nu fi avut fantezia cu 2 fete (nu neaparat Lesbi)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sese mai baga 2 beri si citeste tot :))

    RăspundețiȘtergere
  4. femeile se nu viseaza trec direct la fapte...cu mai multi, da' pe rand

    RăspundețiȘtergere
  5. Ia ce link interesant mi-o trimis Comi http://www.feminis.ro/dragoste-si-sex/cuplu/fanteziile-sexuale-explicate-si-detaliate-1222....cele mai comune fantezii sunt sexul in 3 si sexul in lift, toaleta sau oricare alt loc public :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eneea: are dreptate Sese, e periculos cu doua lesbi ca prea-s amatoare de "cornuletz" ci prefera "savarina" :D. in rest imi place foarte mult poza de la articol. continutul nu vreau sa-l comentez, fiind chiar martor la prima intamplare si am avut la un moment dat niste ganduri cum ca ce as face daca s-ar fi legat unul dintre boschetarii aia de noi, cred ca le-as fi dat cu o sticla de bere (sper goala) in cap, ca doar aveam de aparat 2 tipe :)) (hehehe atti)

    RăspundețiȘtergere
  7. rectific... nu prea-s amatoare de cornuletz

    RăspundețiȘtergere
  8. Ene daca citeste Atti comentariul tau...sper sa nu arunce cu o sticla plina de bere dupa matale la urmatoarea terasuiala :D...ar fi pacat de bere :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. bine ca n-aveai blog cand s-a dat ala cu mashina dupa noi prin cluj... :)) daca luai foc;;) ce licurici frumos erai :>:))

    RăspundețiȘtergere
  10. ioi :) nu-mi mai adu aminte ca stii ca ma panicasem din cauza nebunului aluia...ti-ai permis sa-l depasesti si sa ai si numere de MM :D...arunc cu benzina pe masina si-va dau focccccc :))))) parca ase tipa nebunu :D si ti-i minte blonda din dreapta lui...total absenta :))...acu ca-s si io blonda poate ma cruta de ma gaseste, da io dau vina pe tine :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. vezi mah adi din cauza emotiei produse de amintirile acelea nici sa scriu corect nu mai pot in comentarii :)))

    RăspundețiȘtergere