sâmbătă, 24 octombrie 2009

Tu cum ai recupera o suma de bani?


Saptamana trecuta am participat timp de 2 zile la Targul de cariere de la Casa de cultura a Studentilor. Experienta noua si foarte faina, cunostinte noi pe partea de resurse umane si oameni simpatici si plini de imaginatie printre candidatii prezenti la eveniment. Intrebarea lansata de noi „Tu cum ai recupera o suma de bani?” a adunat raspunsuri multe si care de care mai haioase. Desi cei mai multi dintre cei chestionati au fost de acord ca cea mai buna cale in prima faza este cea amiabila – prin contact telefonic, negociere, prin oferirea posibilitatii de a face plata esalonat, si mai apoi trimiterea in instanta, au fost persoane care s-au jucat cu ideile si ne-au propus tot felul de modalitati...unele dintre ele chiar putand fi folosite pe viitor :D

- L-as angaja pe Ali Baba si cei 40 de hoti
- As apela la nea Gigi sau la garzile de corp ale lui
- As apela un pic la acea latura erotica si anume as angaja voci sexy care sa contacteze debitorii pentru a recupera banii respectivi
- As prinde pestisorul de aur si atunci mi s-ar rezolva toate problemele
- L-as manca de viu
- I-as publica datoriile la intrarea in clubul sau preferat
- L-as pune sa lucreze in folosul comunitatii pentru banii pe care ii datoreaza
- As aplica metoda traditionala: pistolul
- Prima faza: mergi si ceri frumos, daca nu iese il rog sa urmareasca inceputul filmului „The Godfather”, daca nu este convins nici asa...suma nu se mai poate recupera :)

Aceeasi intrebare si pentru voi. Astept raspunsurile :)

3 comentarii:

 1. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  RăspundețiȘtergere
 2. cam putine raspunsuri... :)) dar e bine... Traiasca imaginatia.

  Oricum... o chestie e de spus... daca nu eshti pregatit sa pierzi banii, nu-i imprumuta la prieteni, ca daca ajung in situatia sa nu ti-i poata inapoia... ramai si fara bani si fara prietenul respectiv... :))
  Doza de lashitate e mare in cele mai multe cazuri... :D chiar daca nu-tzi era prieten pentru curajul de care dadea dovada :D:))

  RăspundețiȘtergere
 3. Hei, dc nu mai scri pe aici? Chiar astept cu nerabdare urmatorul subiect. Toate bune :)

  RăspundețiȘtergere