duminică, 14 iunie 2009

Concerte ce nu trebuie ratate!

Ca tot e weekend am avut un pic de timp pentru a frunzari internetul in cautarea unor festivaluri si concerte prin tara la care as vrea sa merg.

Vizate sunt festivalurile de la Bucuresti, Peninsula de la Targu Mures, ArtMania de la Sibiu si festivalul de la Sighisoara - la ultimele trei vreo 3 ani la rand tot am mers…bineinteles tinand cont si de trupele ce urmau sa cante si i-am vazut pe cei de la HIM, The Rasmus, Kosheen, ATB. L-am ascultat si pe Eros Ramazzotti la Sibiu prin 2007 si pe Lenny Kravitz anul trecut la Bucuresti.
Anul acesta as vrea sa ajung…desi nu cred ca e posibil la concertul celor de la Limp Bizkit pe 28 iunie la Bucuresti…in cadrul festivalului Rock the City! Cateodata pentru astfel de chestii mi-as dori sa locuiesc in Bucuresti, astfel n-ar mai fi nevoie sa fac 9 ore dus/9 ore intors cu trenul pentru un concert – acolo se intampla mai toate – in iulie vin The Killers, Moby, Placebo si altii pentru Bestival!
Pe 16 iulie canta Nightwish la Sibiu – 110 Ron e in cadrul festivalului ArtMania. E super atmosfera in oras pe timpul festivalului – daca nu s-ar vorbi romaneste nici n-ai zice ca suntem in Romania.
Apoi The Prodigy pe 26 iulie la Coke Live Peninsula, la Targu Mures e doar 80 Ron intrarea in ziua respectiva. Plus ca vine si DJ Tiesto si alte trupe romanesti si din strainatate. Pentru cei care n-au fost inca la o zi de Peninsula - nu as putea sa le exprim in cuvinte atmosfera, trebuie sa mearga pentru a simti! Io zic ca merita, mai ales ca la astfel de concerte mai greu reusesti sa ajungi in strainatate si atunci daca vin trupele la noi…SA PROFITAM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu